Petrece 1 Mai la plaja in Kusadasi !!

Pret: 215 165 EURO / de persoana
Durata Sejur: 5 nopti
Destinatia: Turcia / Kusadasi
Data plecarii: 30.Apr.2014
Transport: Nu se ofera
Locuri ramase: 8 (disponibile in momentul postarii ofertei)
Hotel Kusadasi Golf Spa 5*

 

 

 

 

 

 

Descriere hotel:

Acest complex se află la numai 17 km de centrul oraşului Kuşadasi şi oferă 11 piscine în aer liber cu terasă la soare, 8 piscine pentru copii şi vedere la coasta Mării Egee. Acesta oferă suite spaţioase, cu balcon mobilat şi vedere la mare sau la grădină.

Toate suitele Complexului Kusadasi Golf & Spa includ living cu TV cu ecran plat, DVD/CD player, sistem surround 5+1 şi bucătărie complet echipată.

Complexul oferă servicii all inclusive nonstop, iar restaurantele oferă preparate din bucătăria internaţională şi specialităţi regionale. De asemenea, sunt disponibile baruri și snack baruri.

Complexul include un parc acvatic cu 9 tobogane şi se află la 250 de metri de terenul de golf. Jade Beach Club, aflat la 17 km de complex, este plaja privată a Hotelului Kusadasi Golf & Spa. În timpul zilei, sunt oferite servicii de transfer gratuit între hotel şi clubul de pe plajă.

Activităţile de agrement din zonă includ excursii cu barca și safari cu autoturisme tip jeep sau călare.

 

Servicii incluse:

cazare 5 nopti
all inclusive

Servicii neincluse:

transport-nu se ofera
asigurare medicala

Surmeli Efes 5* 179 euro/persoana
Fantasia De Luxe 4* 185 euro/persoana
Sealight Resort 5* 189 euro/persoana

 

 

 

 

 

*Nume *Prenume

*E-mail Telefon

Adulti Copil(0-12 ani) Adauga varsta

Subiect

Mesaj

Sunt de acord:
"Site-ul nostru vă oferă, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a solicitării de consultanta in domeniul turistic"

Share Button