Hai la plaja in Dubai de Sarbatorile Pacale 7 nopti 539 euro!!


Pret:

  539 EURO / de persoana

Durata Sejur:

7 nopti

Destinatia:

Emiratele Arabe / Dubai

Data plecarii:

11.04.2017

Transport:

cu Avion

Hotel

Summit Hotel 4*

 Summit-Dubai

Descriere hotel : Hotelul Summit este situat în cartierul Deira, la doar 200 de metri de statia de metrou Al Rigga si de centrul comercial Al Ghurair. Oferã o piscinã pe acoperis cu terasã si un centru de sãnãtate. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.Toate camerele moderne au o zonã spatioasã de relaxare, cu TV cu ecran plat. Bãile private includ articole de toaletã si un uscãtor de pãr.. De asemenea, hotelul are un club de sãnãtate si de fitness, cu salã de gimnasticã bine echipatã, saunã si baie de aburi.Restaurantele de la Summit servesc o gamã largã de preparate din bucãtãria internationalã. La hotel, oaspetii pot lua masa la restaurantul specializat în mâncãruri mediteraneene sau se pot bucura de bufetele oferite de restaurantul principal, deschis nonstop.Hotelul este situat în apropiere de multe dintre atractiile principale ale zonei Deira, printre care celebrul Dubai Creek, piata de aur, piata de mirodenii, Heritage Village si numeroasele centre comerciale. Hotelul oferã un serviciu de transfer gratuit la centrul orasului si mall.

Servicii incluse

Cazare 7 nopti in camera dubla

Masa mic dejun

Transport avion Bucuresti tur-retur –Fly Dubai

Taxe de aeroport

Bagaj de mana  /Bagaj de cala

Catering pe avion

 

Servicii neincluse

Transfer aeroport -hotel –aeroport –

Asigurare medicala –decontare directa Generali- 36 ron/persoana

Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana

Excursii optionale, intrari la obiective turistice.

Asistenta Turistica

Taxa de oras se achita la hotel

Orar de zbor:

Flydubai  15:40 11-apr-2017        Henri Coanda Arpt, Bucharest 21:25 11-apr-2017             Dubai Intl Arpt, Dubai Terminal: 2

Flydubai 10:30 18-apr-2017         Dubai Intl Arpt, Dubai    14:50  18-apr-2017          Henri Coanda Arpt, Bucharest

 


Trimite solicitarea :

*Nume *Prenume

*E-mail Telefon

Adulti Copil(0-12 ani) Adauga varsta

Subiect

Mesaj

Sunt de acord:
"Site-ul nostru vă oferă, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a solicitării de consultanta in domeniul turistic"


 

Share Button