fbpx

Last Minute Lisabona 4 nopti 399 euro!

Pret:

  459 399 EURO / de persoana

Durata Sejur:

4 nopti

Destinatia:

Portugalia / Lisabona

Data plecarii:

09.10.2018

Transport:

cu Avion

Hotel

Olaias Park 4*

 Olaias Park Hotel -Lisabona

Descriere hotel : Acest hotel de 4 stele este situat la 10 minute de mers cu masina de Parque das Naçoes si de malul râului, oferind vedere uimitoare la Lisabona si la fluviul Tajo. Restaurantul hotelului serveste preparate mediteraneene gustoase. Cea mai apropiatã statie de metrou este Olaias, fiind situatã chiar vizavi de hotel.

Camerele cu aer conditionat de la Hotelul Olaias Park sunt decorate cu mobilier din lemn si podea cu mochetã. Toate unitãtile au minibar, TV prin satelit si baie privatã. Unele camere includ o zonã de living separatã.

În zona de mese a hotelului este servit în fiecare zi un mic dejun tip bufet. Restaurantul Navegadores este decorat cu picturi realizate de artistul Luis Pinto Coelho si oferã vedere uimitoare la fluviul Tajo.

La statia de metrou Alameda se poate ajunge pe jos în 10 minute. Parcul Bela Vista, unde se organizeazã festivalul Rock in Rio Lisabona este situat la 1,4 km de hotel. În centrul istoric al Lisabonei, cu zone de importantã istoricã, precum Rossio, Chiado si animatul Bairro Alto, se poate ajunge cu masina în 15 minute. Hotelul Olaias Park se aflã la 4,7 km de Aeroportul International Portela din Lisabona.

Servicii incluse:

Cazare 4 nopti in camera dubla
Masa mic dejun
Transport avion Bucuresti tur-retur
Taxe de aeroport
Bagaj de mana 10 kgServicii neincluse :

Bagajul de cala –contra cost
Transfer aeroport -hotel –aeroport
Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana
Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana
Excursii optionale, intrari la obiective turistice.
Asistenta Turistica
Taxa de oras se achita la hotel


Trimite solicitarea :

*Numele si Prenumele:


*Adresa de E-mail:

Numar de telefon:


Adulti Copil(0-12 ani) Adauga varsta
Sunt de acord:
"Site-ul nostru vă oferă, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a solicitării de consultanta in domeniul turistic"
 

Share Button

Suna acum
Directions