Last Minute Lisabona 5 nopti 549 euro!

Pret:

 549 EURO / de persoana

Durata Sejur:

5 nopti

Destinatia:

Portugalia / Lisabona

Data plecarii:

07.07.2018

Transport:

cu Avion

Hotel

Vip Inn Berna 3*

 Vip Executive Zurique 3

Descriere hotel : Situat la doar 300 de metri de staþia de metrou Campo Pequeno, hotelul Vip Inn Berna oferã camere cu aer conditionat si TV. Facilitãtile includ un bar confortabil, acces gratuit la internet WiFi si o recepþie deschisã nonstop.

Camerele hotelului Vip Inn Berna sunt amenajate cu mobilier din lemn si podea cu mochetã. Toate camerele au birou, seif si baie privatã.

Micul dejun cu preparate locale si internaþionale este oferit în fiecare dimineatã. Barul serveste diverse bãuturi si gustãri. Proprietatea asigurã si room service.

Receptia deschisã nonstop de la Vip Inn Berna oferã un serviciu de închirieri auto, iar oaspetii pot vizita orasul Lisabona cu masina. În plus, hotelul oferã facilitãti de spãlãtorie, servicii de fax si fotocopiere, precum si schimb valutar.

Hotelul Vip Inn Berna este la 1 km de Muzeul Calouste Gulbenkian si la 3,5 km de centrul istoric al orasului Lisabona. Aeroportul International Humberto Delgado se aflã la mai putin de 4,6 km de hotel.

 

Servicii incluse:

Cazare 5 nopti in camera dubla
Masa mic dejun
Transport avion Bucuresti tur-retur
Taxe de aeroport
Bagaj de mana 10 kgServicii neincluse :

Bagajul de cala –contra cost
Transfer aeroport -hotel –aeroport
Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana
Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana
Excursii optionale, intrari la obiective turistice.
Asistenta Turistica
Taxa de oras se achita la hotel

 


Trimite solicitarea :

*Nume *Prenume

*E-mail Telefon

Adulti Copil(0-12 ani) Adauga varsta

Subiect

Mesaj

Sunt de acord:
"Site-ul nostru vă oferă, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a solicitării de consultanta in domeniul turistic" 

Share Button

Suna acum
Directions