OFERTE LITORAL ROMANIA 2015

MAMAIA

Mamaia este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc, pe malul vestic al Mării Negre. Este situată în nordul Municipiului Constanța, România, din care face parte. Are foarte puțini locuitori permanenți , fiind însă suprapopulată pe parcursul verii. Mamaia este o construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol . Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.Vezi oferta..

COSTINESTI

Costinesti este considerat statiune a tineretului , deoarece de ani buni animatia maxima de aici este creata de tineri si adolescenti , tabere , sejururi etc. Viața de noapte este dezvoltată în mare parte în jurul a trei discoteci în aer liber (Discotecile Ring, Tineretului și Vox Maris). Deoarece este frecventată în mare parte de tineri, stațiunea nu doarme niciodată.Dar de asemenea se poate petrece un concediu linistit , capacitatile de cazare fiind diverse si multe spatii deosebit de placute si relaxante .În partea de nord a plajei, aproape de țărm, se află epava Evangheliei, vas grecesc care aducea portocale la Constanța, eșuat în anii 1960, aceastǎ epavă fiind una din atracțiile Costineștiului.Vezi oferta..

EFORIE SUD

Situata la 15 km de Constanta, in vecinatatea statiunii Eforie Nord , statiunea Eforie Sud este frumoasa si ingrijita , plina de viata si de tinerete . Statiunea dispune de atractii specifice unui oras de litoral, iar accesul in statiune se poate face fie cu trenul existand linia Constanta -Mangalia care este circulata permanent, fie cu mijloacele rutiere de transport in comun.Vezi oferta..

EFORIE NORD

Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime și este situată la 14 km de Constanța. În partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietățile curative ale nămolului astfel că turismul recreativ se îmbină cu cel balnear.Stațiunea are o largă deschidere spre mare și o faleză de peste 30 metri înălțime. Plaja de peste 3 km lungime are și porțiuni ce ating 100 m în lățime. Un aer de prospețime este dat de cele peste 30 ha de spații împădurite din stațiune. Hotelurile, vilele, casele de odihna pot primi până la 19000 de turiști.  Vezi oferta..

 


Conditii generale:

 

Share Button