Revelion 2014 in PARIS 

Perioada:  28.12.2013 – 02.01.2014

(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (28 Dec): BUCURESTI – PARIS

Intalnire la ora 13:15 la aeroportul Henri Coanda cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la ora 17:20. Transfer si cazare la hotel Median Porte de Versailles 3* (sau similar).  Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees.

Ziua 2 (29 Dec): TUR DE ORAS

Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului cu ghid local (3:30h) pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale “orasului lumina”: turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre.  Seara, croaziera pe Sena (1h).

 Ziua 3 (30 Dec): PARIS

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres. Dupa amiaza, va propunem plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 4 (31 Dec): LA MULTI ANI 2014!

Optional, excursie de jumatate de zi la palatul Versailles, fosta resedinta a regilor Frantei, unul din cele mai remarcabile monumente din Franta. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea turnului Eiffel.

Ziua 5 (01 Ian): PARIS

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe boemele stradute prin cartierul Montmartre pentru admirarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Optional, urcare in turnul Eiffel pentru admitarea unei frumoase panorame nocturne.

ZIUA 6 (02 Ian): PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plimbari individuale sau vizite la muzee. Transfer la aeroport (ora 16:30) pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:00.

PRET/persoana: 460 EURO(loc in camera dubla)

        Supliment camera single: 190 EURO

Reducere copil 2-12 ani (in camera cu 2 adulti): 90 EURO

Reducere pat suplimentar al treilea adult: 15 EURO

SERVICII INCLUSE:

·         transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE

·         5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Median Porte de Versailles 3* (sau similar)     

·         transferuri aeroport – hotel – aeroport

·         tur panoramic de oras cu ghid local (3h)

·         1h croaziera pe Sena

·         insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:

taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari), asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata), asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice), intrarile la obiectivele turistice, masa festiva de Revelion – optionala si excursiile optionale.

Grup minim:

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se suplimenteaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

Termen limita de inscriere:

30 Noiembrie 2013. Inscrierea se face pe baza unui avans de 40% din suma totala.

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI:

–         intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 50 EURO/ persoana

–         intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului

–         intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului

–         mai putin de 15 zile: 100%.

 

Orar de zbor (ore locale):

28 Decembrie 2013: Bucuresti 15:10 – Paris 17:20

02 Ianuarie 2014:     Paris 19:10 – Bucuresti 23:00

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT / DUS-INTORS (minim 2 pasageri):

– 25 EURO / adult si 10 EURO / copil 2-12 ani din orasul PLOIESTI;

– 40 EURO/adult si 20 EURO / copil 2-12 ani din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;

– 45 EURO / adult si 20 EURO / copil 2-12 ani din orasul PREDEAL;

– 50 EURO/adult si 30 EURO / copil 2-12 ani din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;

60 EURO/adult si 30 EURO / copil 2-12 ani din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

 

OBSERVATII:

 1. 1.       Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Franta conform standardelor proprii.
 2. 2.       Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 3. 3.       Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie
 4. 4.       Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
 5. 5.       Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu

       sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 1. 6.       Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de compania aeriana.
 2. 7.       Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 3. 8.        Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 4. 9.        Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 5. 10.    Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii

 

 1. 11.   Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
 • sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
 • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
 • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 1. 12.        Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 2. 13.   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Share Button