Revelion 2014 in PRAGA

Perioada: 29 Decembrie 2013 – 02 Ianuarie 2014

(5 zile / 4 nopti)

 

ZIUA 1 (29 Dec): Bucuresti – Praga

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 13:15 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 15:15 si sosire la Praga la ora locala 16:10. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Duo 4* sau similar. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

              ZIUA 2 (30 Dec): Praga

Mic dejun. Timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului.

ZIUA 3 (31 Dec): Excursie optionala Dresda

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

ZIUA 4 (01 Ian): Excursie optionala Karlovy Vary

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

ZIUA 5 (02 Ian): Praga – Bucuresti

Mic dejun. Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (decolare la 11:40). Sosire la Bucuresti la ora 14:30.

 

PRET/persoana: 399 EURO

(loc in camera dubla)

Supliment camera single: 130 Euro

Reducere a treia persoana in camera dubla: 20 Euro

 

 

SERVICII INCLUSE: 
  • transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
  • 4 nopti cazare cu mic dejun in hotel Duo 4* (http://english.janhotels.cz) sau similar
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur panoramic de oras cu ghid local
  • insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET: 
  • taxele de aeroport: 137 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
  • cina de Revelion la un restaurant local, optionala, tarif informativ 100 euro/persoana
  • asigurarea medicala si asigurarea storno
  • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
  • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE): 

 

29.12: Bucuresti (Otopeni) 15:15 – Praga 16:10

02.01: Praga 11:40 – Bucuresti (Otopeni) 14:30

 

GRUP MINIM: 25 PERSOANE. Pentru grup de 21 – 24 persoane se percepe un supliment de 20 Eur / persoana. 

 

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (MINIM 20 PERSOANE): 

 

– 1 zi la Karlovy Vary: 70 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz).

– Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 aEURO / persoana

– Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana

– Kutna Hora: 60 EURO / persoana (transport autocar, ghid local)

 

CONDITII DE INSCRIERE /RETRAGERE: 

 

Termen limita de inscriere: cu 45 zile inainte de data inceperii calatoriei. Inscrierea se face pe baza unui avans minim de 30% din suma totala. Termen final plata integrala: 10 Decembrie 2013.

– 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

– 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

– 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

– 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

 

TRANSFERURIDIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri): 

 

 

– 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;

– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;

– 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;

– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;

– 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

 

 

OBSERVATII: 

 

·          Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

·          Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.

·          Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul semnarii lui de de comercializare a serviciilor turistice.

·          Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.

·          Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar

·          Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

·          Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

·          Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

·          Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

·          Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Cehia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 

 

Share Button